torsdag 4 mars 2010

Fortsättning Husbygge



Det här vita kaklet ska vi ha över köksbänken, vitt med fasad kant (bilden tagen på IKEA).






Tror jag ska köpa det här skrivbordet till Philip i hans rum, ganska stort men ändå inte klumpigt. Så kan dom sitta två vid skrivbordet om dom ska lana. Fanns på IKEA.



Är lite sugen på den här lampan, den är ganska fräck och ger fint ljus i mörkret. Finns också på IKEA. Väntar med att bestämma mig tills vi har flyttat ut .



Det här kaklet ska vi ha i stora badrummet, svårt att se färgen men det mörka är svart med lite brun skiftning i. Vi ska ha det mörka som en fondvägg och resten av väggarna ska vara det vita. Tror det blir snyggt eftersom badrumsmöbeln är helvit.





Här är en del av vårt kök. Spisen är så himla fin.







Här är våran badrumsmöbel i det stora badrummet. Det är kanon med alla skåp och lådor. Ska möbeln sitta fast i väggen så man inte har de fula fötterna.




Mycket elkablar är det i huset........



Nu har toalletter, innedörrar och fönsterbräder och golvet kommit





Här är en bild från vardagsrummet ut till hallet, nu har dom satt upp innerväggar och tak i de flesta rummen, blir sådan skillnad att se hur huset ska se ut då.




Nu börjar tillbyggnad bli klar också, blir himla bra med en ordentlig groventré. Svårt att hitta ett hus med det när man bygger nytt. Tvättstugan ligger precis intill groventrén så det blir kanon med skitiga hundar och unge.
Känner att det är dax att börja packa nu är ju inte långt kvar tills den 16 april. Har beställt flyttstädning också nu så det är klart, blir inte så mycket efter att dom dragit bort rotavdraget, så det ska bli väldigt skönt att slippa att göra det själv.
Träningen med Atena fortsätter, framförgående går "framåt", känns som vi kommer fixa det till i maj om det fortsätter så här. Vittringen har hon börjat plocka alla pinner innan hon väljer den rätta och kommer fram med. Bara träna på sa Ingela och inte göra så stor affär av det. Tränar på läggandet med inkallning och det går ganska bra. Apporten tycker hon är roligt men har börjat med att jag kastar apporten och sedan går fotgående och sedan får hon belöningen hos mig. Tar sedan upp apporten själv, så hon får den aldrig. Går framåt med det inte lika mycket ljud nu när jag har kastat apporten, hon börjar förstå vad det handlar om. Fotgående är lite från och till, ljud ibland och hon har lätt att gå lite för långt fram tycker jag. Provade att gå bara några steg och mycket vändningar igår, blev väldigt mycket ljud då.... Får fråga fröken på fredag!!! Känns bra att kursen har startat upp för då har faktiskt motivationen börjat komma tillbaka. Har även varit och tränat lite extra med Lotta 0ch Susanne, det var kanonbra eftersom man kan ta hjälp av varandra. Vi har bestämmt att vi ska träna ihop, både lydnad och spår så det känns så himla roligt eftersom jag för det mesta har tränat själv förut.
Har även varit och tränat med Susanne och Helen. Susanne och jag passede på att fråga Helen om lydnadsbrukset eftersom hon är duktig på det. Får se till hösten om man kan starta en lägre klass, om jag får ordning på krypet......
Söderköpings Bk ordnade en föreläsning av Kent Svartberg och han var jätteduktig på att föreläsa, det var en väldigt bra kväll.
Imorgon är det kurs för Ingela igen, känns som det var länge sedan eftersom det var inställt förra veckan. Ska köra dagtid och det är ju skönt att för en gång skull kunna träna i dagsljus.
Tänkte åka till tävlingar på Söderköpings BK på lördag, ska kolla ordentligt på 3:an, så jag vet hur det går till.
Har börjat med Atenas allergiutredning nu, hon ska äta Hills Z/D nu i 8 veckor så får vi se om det blir bättre. Jobbigt men kände att man nu måste göra något eftersom problemen med röda tassar och stjärt återkommer hela tiden. Tog ju blodprov i somras och det visade att hon hade förhöjt värde av eosinofil granulocyt och det kan tyda på en allergi men även om hon har parasiter. Tog då ett prov för att se om hon hade parasiter men det hade hon inte. Slutade med frolicen och av bara det blev det bättre, inte blod och slem i avföringen. Jag trodde att man bara kunde ta prover för att se vad hon var allergisk emot direkt men så var tydligen inte fallet, hade varit betydligt enklare tycker jag. Vi får se vad som händer efter de här åtta veckorna..... Hittade i alla fall en burk med blötfoder, Hills Z/D som jag jag gjorde småbitar av och slängde in i ungnen för att kunna ha som godis och det verkar duga åt damen.







2 kommentarer:

  1. Oj, vad snyggt det kommer bli i erat nya hus, förstår att du längtar, det är jobbigt att flytt-packa, men oxå bra, då man kan slänga lite "skräp" som man inte behöver, ses på lördak
    Kramiz

    SvaraRadera
  2. Å va snyggt huset blir, så läckert!! Skoj att träningen går framåt oxå, ni är ju så duktiga! Kram

    SvaraRadera