lördag 9 januari 2010

Städa bort julen

Har plockat bort alla julsaker nu det känns skönt. Nu är det bara att vänta på att kylan och snön ska försvinna. Har sån lust att spåra känns som det var jättelänge sedan. Börjar faktiskt bli lite träningssugen igen, har haft en liten svacka.

Har träffat Fia ett par gånger, vi ska ju vara hennes projektekipage när hon ska utbilda sig till tävlingsinstruktör via bruksan. Jag har valt framåtsändande. Det ska bli spännande. Jag tror vi ska vara klara i maj med momentet. För att det ska bli godkännt måste vi ha minst en 7:a. Det är 6 stycken som ska gå kursen och alla ska ha 2 ekipage var. En som ska välja ett moment i eliten i lydnad och en som väljer ett moment i eliten i brukset. Sen ska man ändå gå igenom alla momenten i eliten. Så vi har även börjat om med krypet så får vi se om vi hittar en bättre metod eftersom hon kryper bra men hon rusar bara iväg i krypet. Så nu är det start från noll som gäller. Det ska bli jättekul.

Jag längtar även till att kursen i lydnad ska börja igen hos Ingela. Den ska sätta igång i slutet av januari. Ska bli roligt att träffa alla igen efter juluppehållet. Tycker det är en sån härlig grupp att träna med. Mycket skratt och prat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar