onsdag 12 januari 2011

Varit med sonen på tennislektion idag. Han har tidigare tränat torsdagar och lördagar men den har terminen har han ändrat till onsdagar och torsdagar. Så idag var första träningen med den nya onsdagsgruppen, han var så besviken när han gick därifrån. Dom pratade inte med honom och det kändes inte alls bra sa han. Det är ju tråkigt när han känner så för han tycker tennisen är så rolig men det ska ju vara bra människor att träna med. Såg att det fanns en plats ledig i gruppen innan honom och i den är det grabbar som han känner och har tränat ihop med dom andra dagarna. Så jag hoppas verkligen att den platsen finns kvar, annars sa jag till honom att han faktiskt får ge dom andra en chans. Vi får hålla tummarna. Medans han tränade gick jag ett var i Himmelstalund med Atena, det spritter verkligen i kroppen på henne, hon vill göra något kul och inte bara gå koppelpromenader. Men det är bra att gå i stan lite, blir lite andra lukter. Tränat lite mer klicker, ingångar. Hon har en tendens att fuska och sätta sig snett eller lite framför. Men när jag inte klickade förrän hon gjorde rätt så provade jag några gånger till och då satte hon sig rätt resten av gångerna. Måste försöka skärpa mig och bara berömma när hon sätter sig rätt. Inte heller rätta till henne när hon sätter sig fel, utan börja om helt. Även tränat att klicka vittringspinnen, ett omtag bara, på fem skick. Det är bra. Fortsätter med lite småövningar så hon får lite mentalt för det behöver hon verkligen.

1 kommentar:

  1. Vad kul du tar tag i bloggandet!!!! Vad synd ed sonen! Hoppas verkligen att det löser sig så det itne blir galet för honom. Det är nog viktigt i denna ålder att känna samhörigheten. Men säger som du, man får ge dem en chans till och kanske prata med tränaren så han sköter det på ett snyggt sätt.
    Kul att klickern fungerar på damen!!! Var bara noggrann så du klickar rätt sak i vittringen, så ni tycker klicket kommer för samma sak, så ni inte är oense...
    Du kanske kan komma på fredag en stund med henne? Köra lite klick övningar? Please?

    Fröken
    Kramar

    SvaraRadera